| Több

Jogvédelem - hogy minden tiszta legyen

Használat feltételei

7a.hu WEB-oldal használatával egyetért az alábbi feltételekkel. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a használat feltételeit időnként aktualizáljuk. Ezért kérjük rendszeresen ellenőrizze a változtatásokat.

Adatvédelem

Minden az 7a.hu WEB-lapján megjelenő személyes adat kizárólag az Ön segítésére, a termékinformációk átadására vagy szolgáltatási ajánlat adása céljából kerülnek nyilvántartásba ill. feldolgozásra. 7a.hu biztosítja Önt, hogy az Ön adatait a jelenleg érvényes adatvédelmi jog előírásainak megfelelően bizalmasan kezeli.

Copyright

Minden jog fenntartva. Szöveg, kép, hang és egyéb megjelenítési formák és annak elrendezése 7a.hu Web-oldalon 7a.hu jogvédelme alá tartozik. Annak sokszorosítása, az egész vagy egyes részletek átalakítása 7a.hu jóváhagyása nélkül nem engedélyezett. Néhány oldal 7a.hu-on tartalmaz olyan részleteket, melyek harmadik személy jogvédelme alá tartoznak.

Garancia

Jelen WEB-oldal a lehető leggondosabban került összeállításra. Ennek ellenére 7a.hu fenntartja a jogot, hogy az előforduló hibákért, változásokért felelősséget nem vállal. Minden a jelen WEB-oldal közvetlen vagy közvetett használatából adódó bárminemű kár megtérítését 7a.hu kizárja, amennyiben ez nem az 7a.hu durva hanyagságából vagy bizonyíthatóan szándékos magatartásából keletkezett.

7a.hu nem felelős külső linkekért ill. egyéb internetes kapcsolattartás tartalmáért.