| Több

Divat

Az őszi kiegészítő trend

Doór Veronika

A boltok polcain már ott díszelegnek az új kollekciók darabjai, melyek idei jellegzetességeiről az előzőekben már írtam. Viszont a kiegészítők olyan sokoldalúan használhatóak és dobják fel egyszerű alapruhatárunkat, hogy érdemes külön figyelmet szentelni annak, milyeneket válasszunk ebben a szezonban.

tovább..

Őszi-téli divat

Doór Veronika

A nyárral együtt elmúltak a meleg és hosszú nappalok, és az új évszak beköszöntével az üzletek kínálata is megváltozott. Elővehetjük melegebb holmijainkat és felfrissíthetjük ruhatárunkat. Lássuk, ezúttal hogyan alakul az őszi-téli divat.

tovább..

Felrázva, nem keverve

Szerző: Kiri

Itt a nyár, a nyaralások, fesztiválok, bulik szezonja, ha máskor nem is, de ilyenkor majd' mindenki kapcsolatba kerül az alkohollal. De nem muszáj, a szokásos, megunt, sör-bor-pálinka trióban gondolkozni. Egyre több vendéglátóhelyen gyarapítják a kínálatot a finomabbnál finomabb, egzotikus hozzávalókból készült blikfangos koktélok.

tovább..

Kiegészítők 2009 nyarán

 Doór Veronika

Idén, ahogy a divatban minden téren, a természetesség és a vidámság a jelszó a cipők, táskák, övek, kendők és bizsuk világában is. Örüljünk az élet szépségeinek, és ne habozzunk ezt kifejezni kiegészítőinkkel sem! Egyszínű, egyszerű szabású ruhák stílusát is képesek megváltoztatni, illetve feldobni, ezért fontos szerepük van. Főleg, hogy például egy fülbevaló olcsóbb, mint egy új ruha, mégis remekül kifejezheti egyedi stílusunkat.

tovább..

2009 frizuratrendje 

Doór Veronika

Újra beköszöntött a tavasz, és jó esetben tele vagyunk vidámsággal és vállalkozószellemmel. Sokan szeretnének kilépni a téli szürkeségből, akár a hajuk színének vagy fazonjának megváltoztatásával. Aki követni szeretné a divatot is, az alább leírtak szerint nyugodtan hozzáfoghat az „újjászületéshez"!

tovább..

Napsütötte hónapok sminktrendje 

Szerző: Doór Veronika 

Ahogy minden évben új ötletekkel állnak elő a tervezők a ruhák tekintetében, úgy a sminkelésben is vannak új és visszatérő irányzatok az örökzöldek mellett. Persze az arcfestékekre még inkább igaz az, ami az öltözködésre: a stílusunknak, haj és szemszínünknek megfelelő árnyalatokat érdemes választanunk.

tovább..