| Több

Utazás

10 tipp egy New York-i kiruccanáshoz

citistar.hu

Most, hogy vízum nélkül utazhatunk az Egyesült Államokba, New York valószínűleg még az eddiginél is népszerűbbé válik itthon. A Nagy Alma, ahogy a várost becézik, kedvelt úticél ősszel, amikor a Central Park gyönyörű színekben pompázik, télen, a karácsonyi vásárláshoz, és tavasszal is, amikor a felhőkarcolók között még nincs olyan szmog és hőség, mint a nyári időszakban. Összegyűjtöttük, mi az a tíz dolog, amire figyelni kell New Yorkban.

tovább..

Budapesti járatot indít a Qatar Airways

Origo.hu

A világ legjobb légitársaságainak számító arab fuvarozók eddig elkerülték Budapestet, de jövő januártól a Qatar Airways közvetlen járatot indít Budapestről Dohába, ahonnan így könnyebben elérhetők Magyarországról az ázsiai célpontok.

tovább..

Újra repülhet a Concorde?

Index

Az újraélesztési projektet két civil szervezet azután indította, hogy a februárban kezdődött Concorde-per a végéhez ért.

tovább..

Megnyílt a MediciTravelshop Online webáruház!

Szerző: Medicitravelshop.hu

Honlapunkon minden ami az utazással kapcsolatos megtalálható! Ha szeretne egy szép útikönyvet, térképet vagy albumot a már lefoglalt nyaralásához, vagy csak a gyűjteményét szeretné bővíteni, akkor weboldalunkon ezt könnyen megteheti.

tovább..

Bulizd végig a nyarat Siófokon

Szerző: Kiri

A napokban jelent meg a Coke Club (egykoron Beach House) részletes nyári programfüzete. Már a tavalyi évben is kitettek magukért a szervezők, de - ha lehet - az idei évre még egy lapáttal rátettek. A június 27-el induló party sorozat egészen a nyár végéig tart, s közben megannyi sztár, feltörekvő csillag, és rengeteg zenei stílus színesíti a programot.

tovább..

Wakeboard: egy igazi nyári sport

Szerző: Kiri

Ha unjuk már az úszást, strandolást, és valami extrémebbre vágyunk, itt az ideje kipróbálni a szélsebes siklást a vízen. A wakeboard hazánkban is egyre népszerűbb, és szerencsére már szerte az országban találhatók kiépített kötélpályás strandok.

tovább..

Okosodó tábor Csillebércen

Doór Veronika

Nemsokára itt a nyár és számos kikapcsolódási lehetőség vár a fiatalokra, idősekre egyaránt. A gyerekek számára pedig hasznos és életre szóló élményt jelenthet egy nyári tábor, ahol játszva tanulhatnak, pihenhetnek, mozoghatnak. Emellett persze talán a legfontosabb, hogy barátokat is szerezhetnek a tapasztalatok mellé. Ilyen az a szórakoztató és emellett életre nevelő tábor is, melyet már 19.-ik éve rendez meg az Okosodó Egyesület. Felhívásuk a 7-18 éves korosztálynak szól. A 10 napos, július 3-12-ig tartó táborozás helyszíne Csillebérc lesz.

tovább..

Geocaching - Kincsek nyomában

Szerző: Kiri

Mindenkiben, valahol mélyen, ott lakozik egy kis Indiana Jones. A kincsek keresésének imádata származhat gyermekkorunkból, vagy az is lehet, hogy már a génjeinkbe van kódolva. A Geocaching egy nemzetközi játék, melynek minden kalandvágyó a részese lehet.

tovább..

Víz, szabadság, pihenés

Szerző: Kiri

Ha már tervezgetjük a nyarat, a megszokott tengerparti vagy városnézős programok mellett érdemes elgondolkodni egy teljesen más jellegű kikapcsolódási módon is. A vizitúrázás  aktívabb, szabadabb, izgalmasabb pihenést nyújt a természet kedvelőinek.

tovább..

Bortúra Tokaj-Hegyalján

Szerző: Kiri

Mi is lehetne kellemesebb, mint így a tavasz eljöttével a frissen kizöldült zempléni hegyek-völgyek között egy hosszú hétvégét eltölteni - persze némi bor társaságában. Tállyán és Mádon egymást érik a kisebb-nagyobb családi pincészetek, ahol a világhírű nedűt nemes penész fedte pincékben mérik.

tovább..
1 2 3