| Több

Technológia ajánlataink

Éppen lakható exobolygót találtak

origo.hu

A földinél tízszer sűrűbb szén-dioxid atmoszféra üvegházhatása kellene ahhoz, hogy a folyékony víz stabil legyen a Gliese 581d planétán. A távoli bolygó a Lakhatósági Zóna külső határvidékén kering, és nem kizárt, hogy az élethez szükséges viszonyok is megjelentek rajta.

tovább..

Ismét azeri hackerek garázdálkodtak a magyar weben

origo.hu

Ismeretlen azerbajdzsáni hackerek törték fel július 7-én szerdán a Pest Megyei Agrárkamara honlapját, ahol Örményországnak szóló, gyalázkodó szöveget helyeztek el. Tavasszal egy ismert azeri hackercsapat alakított át hazai honlapokat.

tovább..

Sikerült feltörni az iPhone 4-et

Index.hu

Kedd este óta hivatalosan is feltörhető az új iPhone, mostantól bármelyik szolgáltató hálózatába be jelent jelentkezni a mobillal.

tovább..

100 millió dollárt adott titokban a Google a Farmville fejlesztőjének

Index.hu

A Google komolyan gondolja a Facebook trónfosztására szőtt terveit: a legmenőbb közösségi alkalmazásokat gyártó Zynga játékfejlesztő elcsábításával kezdené a háborút.

tovább..

A svéd parlamentbe költözhetnek a Pirate Bay szerverei

Index.hu

A svéd kalózpárt nyújtana segítséget a világ legnagyobb torrentoldalának, a Pirate Baynek, ami egyre nehezebben talál a szerverei üzemeltetéséhez internetszolgáltatót, mióta tavaly tavasszal a svéd bíróság az oldal üzemeltetőit egy-egy év börtönre és 800 millió forintnak megfelelő pénzbírságra ítélte.

tovább..

Hibás az új iPhone 4

index.hu

Az új iPhone mindenre jó, csak telefonálni ne kelljen vele - ugyanis ha az ember kényelmesen kézbe veszi a készüléket a térerő csökkenhet - akár vonalszakadásig is. A probléma az, hogy a telefon fémkerete egyben antennaként is működik: az egyik része a bluetooth-, gps- és wifijel vételét erősíti, a másik a 3G és a gsm kapcsolatért felel.

tovább..

Szálloda a világűrben

Szerző: Papp Gergely

-Szia drágám lefoglaltam a szobákat a 2012-es nyaralásra
-Ó aranyos tőled és mennyibe fog kerülni?
-12 millió Euró
-Mennyi?
-Ha a gyerekeket nem visszük csak 6.

tovább..

Rózsaszínbe bújtatott csúcstechnika

Szerző: Kiri

A Sony VAIO notebook családja egyike a legrégebbi, és legnagyobb presztízzsel rendelkezőknek. Mindig képesek újdonsággal előrukkolni, s ezúttal a nőies külső mögött roppant komoly hardverelemek dolgoznak.

tovább..

Multimédia ASUS módra

Szerző: Kiri

A legnagyobb tajvani notebook gyártó ezúttal egy felső-középkategóriás multimédiás jószággal veszi célba a potenciális vásárlókat. Lássuk, mit lehet kihozni egy 14 hüvelykes gépből, majd' negyedmillió forintért.

tovább..

A Toshiba fehér szépsége

Szerző: Kiri

Egyes notebookok a teljesítményre gyúrnak rá, mások a mobilitásra, vagy a széleskörű használhatóságra. És vannak olyanok is - mint a Toshiba M800 - amely minden szempontból jól vizsgázik, ráadásul még szép is.

tovább..
1 2 3